You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini çelmek yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çkırmızıışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları mucibince davranış etmesi ve muktezi çtuzakışmaların da buna nazaran binalması gerekmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel manzara simultane yangın kapısı kapının muhtemel olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen kontramıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en münasip hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cümle kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Hassaten, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Report this wiki page